صندوق رفاه دانشجویی
بازدید رئیس صندوق رفاه دانشجویان از دانشگاه صنعتی شریف

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با حضور در دانشگاه صنعتی شریف با رئیس و مسئولان این دانشگاه دیدار و گفت‌‌و گو کرد.

به گزارش روابط عمومی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات فناوری، مهندس ذوالفقار یزدان مهر در این نشست که با حضور دکتر فتوحی ریاست دانشگاه، معاون دانشجویی، مدیر امور دانشجویی و روسای ادارات امور تغذیه، خوابگاهها و رفاه به تشریح برنامه‌های راهبردی صندوق از جمله تدوین سند راهبردی کاربردی صندوق برای بهبود رفاهی دانشجویان پرداختند.

مهندس یزدان مهر تقویت منابع مالی صندوق با جذب اعتبارات عمومی، افزایش درآمد اختصاصی صندوق با فعالیت های اقتصادی متناسب با ماموریت‌های آموزش عالی و بهره گیری از ظرفیت نهادها و بنیادهای خیریه و خیرین آموزش عالی را یکی دیگر از برنامه های مهم صندوق بیان کرد.

وی ایجاد کنسرسیوم با مشارکت و همفکری دانشگاه ها برتر را از دیگر برنامه های صندوق به منظور بالفعل در آوردن سرمایه ها و دارائی های ثابت دانشگاهها با استفاده از سرمایه نقدی صندوق در راستای ایجاد ارزش افزوده اقتصادی بیان کرد و افزود:  در این راستا دانشگاه شریف می تواند یکی اعضای مهم این کنسرسیوم باشد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان از فعال شدن برنامه پرداخت وام بنیاد علوی برای حمایت دانشجویان مستعد کم بضاعت خبرداد و اعلام کرد: پرداخت وام های صندوق کارآفرینی امید نیز در راستای اشتغال و کارآفرینی ، ودیعه مسکن و ازدواج دانشجویی نیز بزودی عملیاتی می‌شود.

در ابتدای این جلسه دکتر فتوحی رییس دانشگاه  صنعتی شریف پس از خوش آمد گویی به رئیس صندوق رفاه دانشجویان ضمن تشکر از صندوق رفاه دانشجویان بابت خدمت رسانی به دانشجویان، لزوم ارائه خدمات دانشجویی مناسب و هدفمند به دانشجویان به خصوص دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف را خواستار شد.

وی خواستار توجه صندوق رفاه دانشجویان به وضعیت معیشتی دانشجویان شامل خوابگاه، تغذیه و خدمات رفاهی شد.

وی همچنین یادآور شد: باید شرایطی ایجاد گردد تا دانشجویان با فراغ بال بتوانند به رسالت خود که تحصیل در محیطی آرام است، بپردازند و مسئولان دانشگاه بیشتر بر حل مسایل آموزشی دانشجویان و افزایش کیفیت خدمات آموزشی اهتمام ورزند.

در پایان این دیدار مهندس یزدان مهررویس صندوق رفاه دانشجویان و دکتر سجادی معاون درآمد و سرمایه گذاری صندوق رفاه به همراه دکتر وثوقی رئیس دانشگاه شریف از مراکز رفاهی دانشجویان از جمله غذا خوری‌های دانشجویان بازدید وبررسی بعمل آوردند.

تاریخ شمسی
1394/10/06

تمام حقوق معنوی این وب سایت متعلق به دانشگاه آزاد واحد تبریز می باشد | Developed By PJEco.ir