غبارروبي مزار شهداي گمنام در دانشگاه آزاد اسلامي تبريز
1396/03/03
به مناسبت فرا رسيدن سالروز حماسه‌آفريني رزمندگان اسلام در آزاد سازي خرمشهر مراسم غبارروبي مزار شهداي گمنام دانشگاه آزاد اسلامي تبريز برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی
1396/02/30
برگزاری کارگاه آموزشی قراردادهای تجاری بین المللی
برگزاری کارگاه آموزشی
1396/02/30
برگزاری کارگاه آموزشی آیین نگارش داوری
نائب قهرمانی تیم والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی در مسابقات استانی
1396/02/25
تیم والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی تبریز نايب قهرمان مسابقات استانی والیبال آذربایجان شرقی شد.
توسط معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت گرفت: تقدير از مدير امور شاهد و ايثارگر دانشگاه آزاد اسلامي واحد تبريز
1396/02/25
حجت الاسلام و المسلمین سید محمد علی شهیدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از ناصر فاضل هروي مدیر ستاد شاهد و امور ايثارگران دانشگاه آزاد اسلامي تبريز تقدير كرد.
کسب سهمیه تیم ملی دانشجویان از سوی عضو تیم جودوی واحد تبریز
1396/02/25
آرش آقایی عضو تیم جودوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در رقابت های انتخابی جودوی دانشجویان کشور موفق به کسب سهمیه تیم ملی دانشجویان شد.
آیین نامه
1396/02/26
آیین نامه انتخاب و معرفی دانشجویان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی
یک استاد دانشگاه: توسعه پایدار نیازمند جامعه انسانی سالم است
1396/02/24
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: انسان در کانون ملاحظات توسعه پایدار قرار داشته و در هر جامعه‌ای برای نشو و نما و رسیدن به کمال مطلوب، وجود شهروندان دارای سلامت مثبت شرط لازم و کافي است.
حضور کارمند واحد تبریز در اردوی انتخابی تیم ملی والیبال دانشجویان کشور
1396/02/24
حسین گنجی‌فر مربی بین‌المللی والیبال و کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در اردوی انتخابی تیم ملی والیبال دانشجویان کشور که به منظور تشکیل تیم ملی برای شرکت در مسابقات بیست و نهمین یونیورسیاد دانشجویان جهان برگزار می‌شود، دعوت و در این اردو حضور یافت.
صعود دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز به قله اوکوزداغی
1396/02/20
تیم کوهنوردی دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز توانست به قله اوکوزداغی (ارتفاع 3100) واقع درحومه شهرستان هریس صعود کند.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 نمایش ردیف های شماره  1  تا 10  تعداد کل صفحات:  31

تمام حقوق معنوی این وب سایت متعلق به دانشگاه آزاد واحد تبریز می باشد | Developed By PJEco.ir