در واحد تبریز صورت گرفت:بهره برداری از سامانه دوره‌های آموزش کوتاه مدت
1396/09/01
معاون برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان واحد تبریز از راه‌اندازی سامانه دوره‌های آموزشی کوتاه مدت این دانشگاه خبر داد.
در واحد تبریز برگزار شد:کلاس مربیگری درجه 3 در رشته آمادگی جسمانی
1396/09/01
مدیر امور ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: در راستای ارتقای بار علمی و عملی دانشجویان تربیت بدنی، یک دوره کلاس مربیگری درجه 3 در رشته آمادگی جسمانی برای دانشجویان خواهر در واحد تبریز شد.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي آذربايجان شرقي مرگ ناگهاني عضو هيات علمي ميانه را تسليت گفت .
1396/08/30
دكتر عزيز جوانپور رييس دانشگاه آزاد اسلامي آذربايجان شرقي طي پيامي درگذشت ناگهاني دکتر میر محمود حسین، عضو هيات علمي واحد ميانه را تسليت گفت.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي آذربايجان شرقي :
تربيت پزشك از خدمات شايان دانشگاه آزاد اسلامي به ميهن اسلامي است
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي آذربايجان شرقي : تربيت پزشك از خدمات شايان دانشگاه آزاد اسلامي به ميهن اسلامي است
1396/08/29
دكتر عزيز جوانپور رئيس دانشگاه آزاد اسلامي آذربايجان شرقي امروز در مراسم معارفه سرپرست معاونت علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي تبريز گفت: تربيت پزشك از خدمات شايان دانشگاه آزاد اسلامي به ميهن اسلامي است.
با حکمی از سوی دکتر جوانپور صورت گرفت؛
انتصاب سرپرست معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تبريز
با حکمی از سوی دکتر جوانپور صورت گرفت؛ انتصاب سرپرست معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تبريز
1396/08/29
دکتر عزيز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربايجان شرقي با صدور حکمی، ‌دکتر محمود بهشتي را به سمت سرپرست معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبريز منصوب کرد.
در واحد تبریز صورت گرفت:
ارسال اقلام دارویی به مناطق زلزله زده غرب کشور
در واحد تبریز صورت گرفت: ارسال اقلام دارویی به مناطق زلزله زده غرب کشور
1396/08/24
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی از ارسال محموله دارو و تجهیزات پزشکی مصرفی از بیمارستان امام سجاد (ع) این دانشگاه به مناطق زلزله زده غرب کشور خبر داد.
ديدار صميمانه جوانپور با معاون مدير منطقه ويژه اقتصادي PIT  قزاقستان
ديدار صميمانه جوانپور با معاون مدير منطقه ويژه اقتصادي PIT قزاقستان
1396/08/22
دكتر عزيز جوانپور رئيس دانشگاه آزاد اسلامي آذربايجان شرقي امروز با نورلان كوپوسينوف معاون مدير منطقه ويژه اقتصادي PIT و هيات همراه ديدار و نشست صميمي داشت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی:
حوزه فرهنگ یکی از اولویت‌های اصلی دانشگاه آزاد اسلامی است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی: حوزه فرهنگ یکی از اولویت‌های اصلی دانشگاه آزاد اسلامی است
1396/08/22
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: پرداختن به مسایل فرهنگی، بسط و تقویت فرهنگ و ارزش‌های اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی از اولویت های اصلی ماست .
رئيس شوراي نظارت و هماهنگي سما استان آذربايجان شرقي منصوب شد.
1396/08/22
دكتر عزيز جوانپور طي حكمي از سوي معاون و رئيس سما دانشگاه آزاد اسلامي به عنوان رئيس شوراي نظارت و هماهنگي سما استان آذربايجان شرقي منصوب شد.
بزرگترین سرمایه کشور، سرمایه های ذهنی و فکری است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربايجان شرقي در پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی در تبریز: بزرگترین سرمایه کشور، سرمایه های ذهنی و فکری است
1396/08/22
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربايجان شرقي در پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی RINOTEX2017 در تبریز گفت: «بزرگترین سرمایه کشور، سرمایه های ذهنی و فکری است. اگر بتوانیم در زمان کنونی از این سرمایه ها به نحو احسن بهره مند شویم، بدون شک تمامی ایده ها به مرحله تولید، تجاری سازی و صادرات می رسد.»
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10      تعداد کل صفحات:  41