دکتر انگجی: اقتدار ایران اسلامی مرهون تلاش اصحاب قلم و دانش است
1396/06/26
دکتر سيد جواد انگجي رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربايجانشرقي در آستانه شروع سال تحصیلی 97-96 با صدور پیامی، شروع دوباره سال تحصیلی جدید را تبريك گفت.
دکتر انگجی: اعتماد بر نیروی انسانی موجب پیشرفت و تعالی دانشگاه می شود
1396/06/26
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در آیین بزرگداشت روز خانواده و تکریم بازنشستگان گفت: اعتماد بر نیروی انسانی و بهره گیری از تجارب همکاران پیشکسوت موجب پیشرفت و تعالی دانشگاه می شود.
نتايج بيست و دومين دوره مسابقات شفاهي قرآن و عترت استان آذربايجان شرقي اعلام شد
1396/06/22
به گزارش اداره كل روابط عمومي واحد تبريز طبق گزارش معاونت فرهنگي و دانشجويي، این مسابقات در 9 رشته ترتیل، تحقیق، اذان، تواشیح، حفظ کل، حفظ 20جزء، حفظ 10جزء، حفظ 5 جزء ، حفظ جزء 30 برگزار شد.
رييس دانشگاه آزاد اسلامي آذربايجان شرقی: دانشگاه تمدن ساز با تقويت علمي و معرفتي استادان محقق مي شود
1396/06/20
دكترسيد جواد انگجي رييس دانشگاه آزاد اسلامي آذربايجان شرقي، در چهارمين دوره معرفت افزايي اساتيد گفت: علم در حال سكون نيست. وسعت علم از منفي بينهايت به مثبت بينهايت كشيده شده است.
سرپرست معاونت پژوهش دانشگاه آزاد اسلامي تبريز منصوب شد
1396/06/19
طي حكمي از سوي دكتر انگجي رييس دانشگاه آزاد اسلامي آذربايجان شرقي دكتر رحيم وكيل زاده با حفظ سمت رياست دبيرخانه هيات امناي استان به عنوان سرپرست حوزه معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي تبريز منصوب شد .
مدير كل اداره فرهنگ و ارشــــاد آذربايجان شرقي: فرهنگ و هنر مي تواند ارزش افزوده ايجاد كند
1396/06/15
دكتر محمد محمد پور، مدير كل فرهنگ و ارشاد آذربايجان شرقي در اختتاميه نمايشگاه آثار هنرمندان گفت: فرهنگ و هنر مي تواند ارزش افزوده ايجاد كند.
استاد حوزه و دانشگاه : در تربيت بايد به دانشجو بينش داد
حجت الاسلام و المسلمين اصغر نقدي ، استاد حوزه و دانشگاه در مراسم جشن عيد غدير با اشاره به خطبه 7 نهج البلاغه گفت: در تربيت بايد به دانشجو در حوزه هاي معرفت شناسي ، انسان شناسي و هستي شناسي بينش داد.
دكتر انگجي: دانشگاه آزاد اسلامي به ابر دانشگاه تبديل شده است
1396/06/13
رييس دانشگاه آزاد اسلامي آذربايجانشرقي گفت: عنايت الهي و همت دانشگاهيان و مسئولين دانشگاه آزاد اسلامي آن را به ابر دانشگاه تبديل كرده است.
فرماندار تبریز: شاخصه بارز تمدن‌ها دانش و هنر است
1396/06/12
فرماندار شهر تبریز اظهار کرد: شاخصه بارز تمدن‌ها علم و دانش و توجه به مقوله هنر و هنرمند بوده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی: دانشگاه‌ها باید رسالت هنری خود را در شأن هنر و هنرمندان عملی کنند
1396/06/12
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی باید رسالت هنری خود را در شأن و منزلت هنر و هنرمندان عملی کنند.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10      تعداد کل صفحات:  36

تمام حقوق معنوی این وب سایت متعلق به دانشگاه آزاد واحد تبریز می باشد | Developed By PJEco.ir