برگزاری کارگاه آموزشی
برگزاری کارگاه آموزشی
1396/02/04
برگزاری کارگاه آموزشی روش های اسانس گیری از گیاهان دارویی
پيام رييس دانشگاه آزاد اسلامي استان آذربايجان شرقي در پي جاري شدن سيل و جان باختن تعدادي از هموطنان در استانهاي شمالغرب كشور
1396/01/27
رييس دانشگاه آزاد اسلامي استان آذربايجان شرقي در پي وقوع حادثه سيل و جان باختن عده‌اي از هموطنان مخصوصاً اهالي آذرشهر و عجب شير استان آذربايجان شرقي پيامي صادر كرد.
تيم دانشگاه آزاد اسلامي تبريز در ليگ ربات هاي پرنده مقام اول را كسب كرد
1396/01/21
تيم مركز تحقيقات رباتيك دانشگاه آزاد اسلامي تبريز در دوازدهمين دوره مسابقات بين المللي ربوكاپ آزاد ايران مقام اول ليگ رباتهاي پرنده فضاي باز را از آن خود كرد.
رئیس واحد تبریز: بقا و دوام دانشگاه‌ها به حضور دانشجویان بستگی دارد
1395/12/22
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در جلسه شورای دانشگاه که با حضور روسای دانشکده‌ها و مدیران گروه‌های آموزشی این دانشگاه برگزار شد تاکید کرد: «بقا و دوام دانشگاه‌ها به حضور دانشجو بستگی دارد.»
صعود تیم کوهنوردی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز به قله هلاکوخان
1395/12/22
تیم کوهنوردی پسران دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز توانست به قله هلاکوخان واقع در حومه شهرستان جزیره اسلامی صعود کند.
رئیس اداره ثبت اختراعات کشور عنوان کرد: اختراع، تلفیق علم و عمل
1395/12/21
رئیس اداره ثبت اختراعات کشور گفت: اختراع، تلفیق علم و عمل است.
دكتر خير انديش: طب، كليد سلامت جامعه
1395/12/17
دكتر حسين خير انديش در جمع اساتيد و كارمندان و دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي تبريز گفت: طب، كليد سلامت جامعه است.
دكتر انگجي: درختان، الماس سبز طبيعت هستند
1395/12/15
دكتر سيد جواد انگجي رييس دانشگاه آزاد اسلامي استان آذربايجان شرقي در آيين درختكاري اين دانشگاه گفت: درختان، الماس سبز رنگ طبيعت هستند .
رئیس جدید دانشکده دندانپزشکی واحد تبریز منصوب شد
1395/12/14
رئیس جدید دانشکده دندانپزشکی واحد تبریز در حکمی از سوی دکتر سید جواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز منصوب شد.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 نمایش ردیف های شماره  1  تا 10  تعداد کل صفحات:  28

تمام حقوق معنوی این وب سایت متعلق به دانشگاه آزاد واحد تبریز می باشد | Developed By PJEco.ir