رئیس واحد تبریز: بقا و دوام دانشگاه‌ها به حضور دانشجویان بستگی دارد
1395/12/22
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در جلسه شورای دانشگاه که با حضور روسای دانشکده‌ها و مدیران گروه‌های آموزشی این دانشگاه برگزار شد تاکید کرد: «بقا و دوام دانشگاه‌ها به حضور دانشجو بستگی دارد.»
صعود تیم کوهنوردی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز به قله هلاکوخان
1395/12/22
تیم کوهنوردی پسران دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز توانست به قله هلاکوخان واقع در حومه شهرستان جزیره اسلامی صعود کند.
رئیس اداره ثبت اختراعات کشور عنوان کرد: اختراع، تلفیق علم و عمل
1395/12/21
رئیس اداره ثبت اختراعات کشور گفت: اختراع، تلفیق علم و عمل است.
دكتر خير انديش: طب، كليد سلامت جامعه
1395/12/17
دكتر حسين خير انديش در جمع اساتيد و كارمندان و دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي تبريز گفت: طب، كليد سلامت جامعه است.
دكتر انگجي: درختان، الماس سبز طبيعت هستند
1395/12/15
دكتر سيد جواد انگجي رييس دانشگاه آزاد اسلامي استان آذربايجان شرقي در آيين درختكاري اين دانشگاه گفت: درختان، الماس سبز رنگ طبيعت هستند .
رئیس جدید دانشکده دندانپزشکی واحد تبریز منصوب شد
1395/12/14
رئیس جدید دانشکده دندانپزشکی واحد تبریز در حکمی از سوی دکتر سید جواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز منصوب شد.
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز: یادگیری علم در جوانی، مانند حکاکی بر روی سنگ است
1395/12/11
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: «یادگیری علم در جوانی مانند نقش بستن بر روی سنگ و حکاکی بر آن است.»
با حضور دو تن از اعضاي هيأت علمي واحد تبريز: جلسه هم‌انديشي دانشمندان برتر كشور برگزار شد
1395/12/10
جلسه هم‌انديشي دانشمندان برتر كشور به همت پایگاه استنادی جهان اسلام ISC، مركز منطقه‌اي اطلاع‌رساني علوم و فناوري و بنياد ملي نخبگان استان فارس در تاريخ‌هاي 30 بهمن الی 1 اسفند 95 در شهر شيراز برگزار گرديد.
آخرین مهلت ثبت نام در اردوی راهیان نور 95 دانشگاه آزاد اسلامی تبریز: روز چهارشنبه 11 اسفندماه 95
1395/12/09
جهت كسب اطلاعات بيشتر كليك نماييد
مدير كل آموزش و پرورش آذربايجان شرقي: تربيت نقش تعيين كننده در شكل گيري شخصيت انسان دارد
1395/12/09
جعفر پاشايي، مديركل آموزش و پرورش استان آذربايجان شرقي گفت: «تربيت نقش تعيين كننده‌اي در شكل گيري شخصيت انسان دارد.»
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 نمایش ردیف های شماره  1  تا 10  تعداد کل صفحات:  28

تمام حقوق معنوی این وب سایت متعلق به دانشگاه آزاد واحد تبریز می باشد | Developed By PJEco.ir