رئیس دانشگاه آزاد تبریز:
مشارکت دانشجویان در امور دانشگاه ضروری است
رئیس دانشگاه آزاد تبریز: مشارکت دانشجویان در امور دانشگاه ضروری است
1397/08/30
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و تبریز تأکید کرد: مشارکت دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی در امور مختلف دانشگاه بسیار ضروری است.
باطرح میز شبیه‌ساز زلزله؛
مخترع دانشجوی دانشگاه آزاد، مدال طلای مسابقات کرواسی را کسب کرد
باطرح میز شبیه‌ساز زلزله؛ مخترع دانشجوی دانشگاه آزاد، مدال طلای مسابقات کرواسی را کسب کرد
1397/08/30
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی، مدال طلای مسابقات بین‌المللی اختراعات کرواسی را کسب کرد.
با حکم ایوبی؛
هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی عضو کمیسیون ملی یونسکو شد
با حکم ایوبی؛ هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی عضو کمیسیون ملی یونسکو شد
1397/08/27
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به‌عنوان عضو کمیته تخصصی علوم و فناوری‌های شناختی و هوش مصنوعی کمیسیون ملی یونسکو- ایران منصوب شد.
اطلاعیه مهم
1397/08/26
قابل توجه دانشجویان دکتری
ارتقای مرتبه عضو هیات علمی واحد تبریز به دانشیاری
1397/08/23
مرتبه علمی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با حکم سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه دانشیاری ارتقا یافت.
با صدور حکمی انجام شد؛
انتصاب سرپرست دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی
با صدور حکمی انجام شد؛ انتصاب سرپرست دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی
1397/08/23
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی با صدور حکمی پیام عرب‌زاده را به سرپرستی دبیرخانه هیأت امنای این دانشگاه منصوب کرد.
مراسم بزرگداشت سیزده آبان در واحد تبریز
1397/08/21
مراسم بزرگداشت سیزده آبان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با حضور جمع کثیری از دانشجویان و مسئولین برگزار شد.
ویژه استان‌های شمال‌غرب؛
بیش از ۱۴۰ استاد درس وصایای امام به مصاحبه دعوت شدند
ویژه استان‌های شمال‌غرب؛ بیش از ۱۴۰ استاد درس وصایای امام به مصاحبه دعوت شدند
1397/08/19
رئیس شورای تخصصی آموزشی دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی از برگزاری نخستین دوره مصاحبه استادان درس وصایای امام استان‌های شمال‌غرب با دعوت بیش از ۱۴۰ استاد خبر داد.
چهارمین کرسی تلاوت قرآن کریم برگزار شد
1397/08/15
چهارمین کرسی تلاوت قرآن کریم استان آذربایجان‌شرقی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.
در واحد تبریز برگزار شد؛ کارگاه تخصصی استکبار ستیزی و استعمار شناسی
1397/08/15
به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز کارگاه تخصصی استکبار ستیزی و استعمار شناسی، بررسی متون استعمار ستیزی در آثار نویسندگان اروپایی به زبان انگلیسی برگزار شد.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10      تعداد کل صفحات:  71