رئیس واحد تبریز: بقا و دوام دانشگاه‌ها به حضور دانشجویان بستگی دارد
1395/12/22

دکتر انگجی
به گزارش روابط عمومي واحد تبريز، نشست شورای دانشگاه و روسای دانشکده ها و مدیران گروه‌های آموزشی واحد تبریز عصر شنبه 21 اسفندماه در سالن شمس این دانشگاه برگزار شد.

دکتر سید جواد انگجی در این نشست درباره روحیات آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و سعه صدر و همت والای ایشان گفت: «شجره طیبه دانشگاه آزاد اسلامی 35 سال پیش توسط آیت‌الله هاشمی رفسنجانی غرس شد و امروز این دانشگاه به درخت تنومندی تبدیل شده و در اقصی نقاط کشور گسترش پیدا کرده است.»

وی ادامه داد: «دانشجو، ولی‌نعمت ما است و بقا و دوام دانشگاه به حضور دانشجو بستگی دارد؛ بنابراین در مقابل خواسته‌های منطقی آنان باید با تواضع برخورد کرد.»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی تأکید کرد: «تمهیداتی اتخاذ شود تا دانشجویان جدید هنگام ورود به دانشگاه در کمترین زمان به وظایف خود در دانشگاه آشنا شوند.»

انگجی با تاکید بر اجرای کامل قوانین و مقررات آموزشی مطابق با بخشنامه‌های آموزشی سازمان افزود: «برگزاری جلسات درون گروهی و دانشکده‌ای و توجیه استادان و کارمندان حائز اهمیت و کارگشاست.»

رئیس واحد تبریز ابراز امیدواری کرد که با همکاری و همیاری همه مدیران آموزشی شاهد ارتقای کیفیت آموزشی و سبب حل مسائل و مشکلات آموزشی باشیم.

در ابتدای جلسه دکتر حمید میرزایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد تبریز گفت: «هدف از برگزاری چنین جلسات و نشست‌هایی بررسی مشکلات آموزشی و خدمات‌دهی به دانشجویان است و دانشجویان به راهنمایی مدیران گروه برای حل مشکلات آموزشی نیاز دارند که همه وظیفه داریم در اسرع وقت نسبت به حل این مشکلات دانشجویان مطابق با قوانین و مقررات سازمان مرکزی اقدام کنیم.»

به گزارش آنا، این نشست با بیان مسائل و پیشنهادات از سوی روسای دانشکده‌ها و مدیران گروه‌های آموزشی واحد ادامه و با جمع‌بندی نظرات و پیشنهادات به پایان رسید.

تمام حقوق معنوی این وب سایت متعلق به دانشگاه آزاد واحد تبریز می باشد | Developed By PJEco.ir