با کاربرد ثبت علائم حیاتی، فشار خون، نبض و تعداد ضربان قلب صورت گرفت؛ ثبت طرح ساعت مچی هوشمند در مرکز مالکیت فکری قوه قضائیه 1399/02/20

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، ساعت مچی هوشمند علائم حیاتی اهداکننده خون، فشار خون، نبض و تعداد ضربان قلب را اندازه گرفته و به‌صورت مانیتورینگ نشان می‌دهد و اهداکننده خون و پرستار از علائم مربوطه باخبر می‌‌شوند و پرسیدن پرسش‌های پرستار از اهداکننده را در مورد سرگیجه و‌ افت فشار و... برطرف می‌کند.

این طرح که توسط نادیا قاسم‌زاده آماده‌سازی شده، مربوط به‌ رشته مهندس پزشکی بوده و در سازمان انتقال خون و بیمارستان‌ها قابل استفاده است.

این سومین طرح این دانشجوی  مهندس پزشکی (بیومکانیک) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بوده که به ثبت می‌رسد.

به‌گزارش آنا، چندی پیش،کنترل و ‌مدار هموشیکر خون و مقاوم‌سازی کیسه‌های خونی در حالت پلاسما منجمد(FFP) توسط وی به ثبت رسیده‌اند.