خبر داد؛ اجرای «رزمایش کمک مؤمنانه» با مشارکت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز 1399/02/13

محمد میلادی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، درباره اجرای رزمایش کمک مؤمنانه با مشارکت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز اظهار کرد: «با جمع‌آوری کمک‌های نقدی دانشجویان در طول ماه مبارک رمضان یک‌هزار بسته غذایی معیشتی بین خانواده‌های نیازمند توزیع می‌شود.»

وی افزود: «روزانه تعداد ۳۳ بسته غذایی توسط این حوزه آماده و به خانواده‌های کارکنان و دانشجویان زیر پوشش نهادهای حمایتی که بانک اطلاعاتی آنها در نزد بسیج دانشجویی موجود است، ارسال می‌شود.»

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با دعوت از استادان، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه در تحقق رزمایش کمک مؤمنانه خاطرنشان کرد: «خیرین می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به شماره کارت ۶۲۷۳۸۱۷۰۱۰۰۴۱۳۱۱ به‌نام ناحیه بسیج دانشجویی استان آذربایجان‌شرقی در نزد بانک انصار واریز کنند تا در این امر خیر شریک شوند.»