در راستای توسعه همکارهای علمی پژوهشی؛ دانشگاه آزاد اسلامی با علوم پزشکی تبریز تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد 1398/06/16

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز در راستای ارتباط بهتر مراکز تحقیقاتی صنعتی و دانشگاه‌ها در کشور و به‌منظور ایجاد و گسترش بیشتر همکاری‌های آموزشی پژوهشی، تفاهم‌نامه همکاری بین مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز به نمایندگی سیداسماعیل صفوی و مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نمایندگی بهروز نقیلی به امضا رسید.

هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه ایجاد همکاری متقابل در زمینه‌های مشترک علمی وپژوهشی با درنظرگرفتن منابع و امکانات طرفین است.

با امضای این تفاهم‌نامه طرفین متعهد شدند برای به‌کارگیری توانمندی‌های خود حداکثر تلاش را در راستای استفاده از ظرفیت‌های علمی و فنی یکدیگر با هدف توسعه دانش در حوزه‌های مشترک انجام دهند.

تعیین و تبادل اولویت‌های تحقیقاتی واحدهای زیرپوشش طرفین برای هدایت و تبیین طرح‌های تحقیقاتی مشترک، همکاری در طرح‌های پژوهشی و صنعتی در زمینه فناوری‌های زیستی، حمایت از طرح‌های تحقیقاتی و پایان‌نامه‌های دانشجویی در راستای اولویت‌های طرفین، همکاری در برگزاری مشترک همایش‌ها، کنفرانس‌ها و کارگاه‌ها از جمله موضوعات همکاری طرفین این تفاهم‌نامه است.

همکاری درباره تألیف و انتشار کتب و نشریات علمی پژوهشی، به‌رسمیت شناختن حق و حقوق مادی و معنوی طرفین در خصوص نتایج حاصل از فعالیت‌های مشترک، انتشار مقالات علمی حاصل از نتایج پروژه‌های تحقیقاتی مصوب با نام مشترک دانشگاه و مرکز و تلاش طرفین در صنعتی سازی نتایج پژوهشی از دیگر موضوعات این تفاهم‌نامه همکاری است.

این تفاهم‌نامه در دو نسخه و چهار ماده به امضای طرفین رسیده و مدت اجرای آن پنج سال است که تمدید، ادامه همکاری، بازنگری، اصلاح و یا تغییرات اساسی مفاد آن با توافق نمایندگان ظرفین انجام خواهد شد.