معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد تبریز مطرح کرد؛ ارائه خدمات پزشکی طبق تعرفه عمومی غیردولتی در بیمارستان امام سجاد(ع) 1398/06/14

محمود بهشتی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در حاشیه افتتاح بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان امام سجاد(ع) در گفتگو با روابط عمومی واحد تبریز اظهار کرد: امروز در این بیمارستان بخشICU  با ۹ تخت ویژه و بخش‌های  CCU وNICU  با ۶ تخت ویژه و مجهز به دستگاه‌های پیشرفته راه‌اندازی و آماده بهره‌برداری شد. برای تکمیل این بخش‌ها و خریداری تجهیزات آنها اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

وی مشخصه بارز بیمارستان امام سجاد(ع) را دانشگاهی بودن آن عنوان کرد و گفت: این بیمارستان وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی است و با نصف تعرفه عمومی غیردولتی خدمات پزشکی و درمانی ارائه می‌دهد.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز تصریح کرد: هموطنان علاوه بر دریافت خدمات بیمارستانی می‌توانند از امکانات و خدمات پزشکی ۱۳ درمانگاه تخصصی و مرکز دندانپزشکی زیربیهوشی این بیمارستان نیز بهره‌مند شوند.