جوانپور در گفتگو با روابط عمومی واحد تبریز: ​​​​​​​کتاب صوتی مرغ سحر در دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی می‌شود 1398/03/19

عزیز جوانپور در گفتگو با روابط عمومی واحد تبریز عنوان کرد که برای نخستین بار در استان آذربایجان‌شرقی، کتاب صوتی مرغ سحر شرح و روایت زندگی شهید مدافع حرم صادق عدالت اکبری از زبان دوستان و خانواده‌اش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز رونمایی خواهد شد.

وی افزود: نویسنده کتاب مرغ سحر حامد شب‌خیز قراملكی بوده و تهیه‌کننده و کارگردان نسخه صوتی آن مهدی لطفی‌آزاد است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: ‌این کتاب صوتی که شامل ۱۳۰ تراک است به همت بسیج هنرمندان آذربایجان‌شرقی و با همکاری بیش از ۴۰ گوینده فاخر و با گویش و موسیقی‌های متفاوت در ماه مبارک رمضان ضبط و تدوین شده است.

جوانپور بیان کرد: آیین رونمایی كتاب صوتی مرغ سحر با حضور خانواده شهید صادق عدالت اكبری و سایر خانواده‌های شهدای مدافعان حرم آذربایجان‌شرقی روز چهارشنبه ۲۲ خرداد جاری، ساعت ۱۰ صبح در سالن شهریار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: شهید صادق عدالت اكبری دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی و شانزدهمین شهید مدافع حرم از آذربایجان‌شرقی است که به‌صورت داوطلبانه در دفاع از حرم اهل بیت(ع) عازم كشور سوریه شده بود و پس از چند ماه حضور و نبرد با جریان تكفیری به دست گروهك تكفیری داعش هم‌زمان با سالروز شهادت حضرت زینب(س) چهارم اردیبهشت سال ۹۵ در جنوب غرب حلب به درجه رفیع شهادت نائل آمد.