جوانپور: هیچ تحولی در جامعه بدون وحدت حوزه و دانشگاه به نتیجه نمی‌رسد 1398/01/24

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، عزیز جوانپور صبح امروز در کارگاه هم‌اندیشی همایش بین‌المللی «فقه گردشگری» در جمع استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اظهار کرد: پرداختن به علوم انسانی در جامعه اسلامی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و این امرمشارکت و وحدت حوزه و دانشگاه را می‌طلبد. اگر این دو نهاد در این حوزه باهم هماهنگ نباشند، فرهنگ جامعه آسیب می‌بیند.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی حاصل تلاقی وحدت حوزه و دانشگاه است، اضافه کرد: بدون وحدت حوزه و دانشگاه هیچ تحولی در جامعه به نتیجه نمی‌رسد. علم فقه ظرفیت‌های بسیار بالایی دارد و می‌تواند پاسخگوی مسائل و چالش‌های جامعه دینی و اسلامی باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی عنوان کرد: علوم دینی و علوم انسانی نقش بی‌بدیلی در جامعه ایفا می‌کنند. موضوع گردشگری یکی از بحث‌های  بین‌رشته‌ای و چالش‌برانگیز جامعه است و این موضوع باید در دانشگاه‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفته و مشکلات آن مرتفع شود. پاسخ ندادن به شبهات و مسائل این حوزه می‌تواند جامعه دینی را به سوی ناکارآمدی رهنمون کند.

جوانپور بر ضرورت اهمیت ایجاد معاونت علوم انسانی و هنر در دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد و توضیح داد: بسیاری از معضلات جامعه به‌خصوص در حوزه فرهنگ ناشی از کم‌کاری در حوزه علوم انسانی است و تشکیل این معاونت حاکی از اهمیت علوم انسانی در دانشگاه دارد.

وی با قدردانی از مسئولان برگزارکننده همایش بین‌المللی فقه گردشگری مطرح کرد: نسبت به هدف بزرگی که در پیش داریم خیلی راه مانده و نسبت به آنچه که قبلاً بوده‌ایم خیلی پیش آمده‌ایم؛ امیدوارم با فکر پویا و هم‌افزایی و همفکری بیش از پیش به نیازهای جامعه پاسخ و در راه نیل به اهداف عالی جامعه دینی و  اسلامی موفق باشیم.

به گزارش آنا؛ کارگاه هم‌اندیشی همایش «بین‌المللی فقه گردشگری» با حضور جمعی از استادان به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری استان آذربایجان شرقی و حوزه جامعه‌المصطفی واحد تبریز در سالن شمس این دانشگاه برگزار شد.