با حکم رئیس دبیرخانه هیأت امنا؛ اعضای کمیته علم‌سنجی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی منصوب شدند 1397/07/18

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان آذربایجان شرقی در جلسه معارفه اعضای کمیته علم‌سنجی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: هدف از تشکیل کمیته علم‌سنجی، ارج نهادن به امر مهم پژوهش و بررسی و ارزشیابی مستمر تولیدات علمی واحدهای دانشگاهی استان در راستای ارتقای کیفی و کمی تولیدات علمی و اعتلای جایگاه همه‌جانبه دانشگاه است.

میرزاآقا بابازاده ادامه داد: بررسی و امتیازدهی به مستندات پژوهشی، جشنواره‌ها، پژوهانه‌های اعضای هیأت علمی و ترفیع و ارتقای مرتبه علمی استادان ازجمله اموری است که در این کمیته انجام می‌گیرد.

وی افزود: ارزشیابی مقالات اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، پایش تولیدات علمی و برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی از وظایف دیگر کمیته علم‌سنجی است.

در این جلسه، حسن رسولی به‌عنوان رئیس کمیته علم‌سنجی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و شهرام حنیفیان، غفور موسوی، حسن ستاری ساربانقلی، یوسف مهمان‌نواز، غلامحسين شاهوردي‌زاده و کامل صباحی به‌عنوان اعضای این کمیته معرفی و احکام مربوط اعطا شد.

جلسه کمیته علم‌سنجی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی به صورت هفتگی تشکیل و علیرضا الله‌وردی ممقانی به عنوان نماینده دبیرخانه هیأت امنا در آن حضور خواهد یافت.