پدر شهید مدافع حرم: نقش دانشگاه آزاد اسلامی در حل مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران مشهود است 1397/07/18

به گزارش روابط عمومی واحد  تبریز، جعفر جوانی پدر شهید مدافع حرم حامد جوانی در این دیدار از همکاری‌های صمیمانه و مشارکت جدی و مسئولانه جوانپور در ارتباط با برگزاری برنامه‌های گرامیداشت شهدا قدردانی کرد و گفت: نقش فعال و پررنگ دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه حل مشکلات و مسائل مربوط به خانواده شهدا و ایثارگران و تکریم و پاسداشت آنها همواره مشهود بوده و شایسته تقدیر است.

وی گفت:  برای همه خادمان شهدا توفیقات روزافزون در سایه توجهات حضرت ولیعصر(عج) تحت زعامت مقام معظم رهبری مسئلت دارم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز هم در این دیدار گفت:  هر فعالیت و خدمتی که در راستای تکریم شهدا و ایثارگران و خانواده‌ معزز آنان صورت می‌گیرد، جزء وظایف همه است.

عزیز جوانپور اظهار کرد:  امنیت، آسایش، عزت و اقتدار ما مدیون جانفشانی‌ها و فداکاریهای شهدا، جانبازان، آزادگان و یادگاران آنهاست.

وی با تجلیل از صبر، ایثار و فداکاری‌های خانواده معظم شهدا افزود: از خداوند متعال مسئلت دارم در این مسیر پرافتخار و متعالی و در راستای پاسداشت ارزش‌ها و رشادت‌های شهدا و ایثارگران دوران، انقلاب، دفاع مقدس، عرصه علمی و دفاع از حریم آل‌الله ثابت‌قدم و استوار بمانیم.

در خاتمه این دیدار لوح سپاس خانواده شهید مدافع حرم و پایگاه فاطمیه(س) تبریز  به جوانپور اهدا شد.

حامد جوانی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی (مرکز خسروشاه)، سال ۹۴ و در سن ۲۵ سالگی در دفاع از حریم اهل بیت(ع) در سوریه به درجه رفیع شهادت نائل شد.