آغاز مراسم عزاداری دهه اول محرم در واحد تبریز 1397/06/20

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد تبریز، مراسم عزاداری دهه اول ماه محرم در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز آغاز شد. این مراسم در مسجد امیرالمومنین(ع)، مجتمع شماره 2 و دانشکده علوم پزشکی این دانشگاه برپاست.

برنامه‌های دهه اول محرم این دانشگاه شامل قرائت قرآن، زیارت عاشورا، سخنرانی، مداحی و عزاداری، اقامه نماز جماعت ظهر و عصر، تفسیر قرآن و عزاداری عمومی در محوطه دانشگاه است.

همچون سنوات گذشته مراسم عزاداری دهه اول محرم به همت هیأت انصارالحسین (ع) دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه برگزار می‌شود.

هیأت انصارالحسین (ع) دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با مسئولیت ناصر فاضل هروی، فعالیت خود را از سال 85 در این واحد دانشگاهی آغاز کرده است.