معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در گفتگو با روابط عمومی 577 نفر در مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز پذیرفته شدند 1397/06/20

محمدتقی وردینی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی واحد تبریز اظهار کرد: «577 داوطلب در 56 رشته آزمون دکتری مصاحبه شدند و ثبت نام آنان توسط ستاد ثبت نامی ورودی‌های جدید این واحد دانشگاهی از امروز بیستم شهریور در حال انجام است.»

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز افزود: «به‌منظور رفاه حال پذیرفته‌شدگان جدید دکتری، ثبت نام به‌صورت متمرکز در دانشکده‌ها انجام می‌شود.»

وی با توجه به مدارک مورد نیاز برای ثبت نام تشریح کرد: «اصل مدرک تحصیلی دوره کارشناسی‌ارشد و ریز نمرات با ذکر معدل، اصل شناسنامه عکس‌دار و دو برگ فتوکپی از تمام صفحات آن، 6 قطعه عکس 4×3 تمام‌‌رخ - که در سال جاری تهیه شده باشد - (برای مشمولان 12 قطعه)، اصل و یک برگ فتوکپی کارت ملی، تکمیل و ارائه فرم‌های درخواست ثبت‌ نام و تعهدات مربوط از مهم‌ترین مدارک لازم برای ثبت‌ نام قبول‌شدگان در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز است.»

به گفته وردینی، مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران پذیرفته‌شده را مشخص کند ازجمله فارغ‌التحصیلان دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته یا دکتری عمومی یا لغو معافیت تحصیلی دوره‌های مذکور که بیش از یک سال از فراغت از تحصیل فرد نگذشته باشد، از مدارک مورد نیاز برای ثبت نام است.

وردینی یادآور شد: «آن‌دسته از پذیرفته‌شدگانی که در روزهای 20 و 21 شهریور جاری موفق به ثبت نام نشوند، می‌توانند 24 و 25 شهریور برای ثبت نام به این واحد دانشگاهی مراجعه کنند.»

به گفته معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، پردیس علوم و تحقیقات واحد تبریز نیز 64 نفر در پنج رشته‌مقطع دکتری دانشجو پذیرفته است.