رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی: تکریم ارباب رجوع در جذب دانشجو اثرگذار است 1396/09/14

به گزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تبریز، دکتر عزیز جوانپور در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی تبریز به حاکمیت نظم و انضباط در همه سطوح دانشگاه اعم از امور اداری، حضور و غیاب کارمندان و اساتید و برگزاری منظم کلاس ها اشاره و تصریح کرد: «آینده دانشگاه امیدوارکننده است پس با جدیت و برنامه ریزی اصولی و اشرافیت کامل باید به مسائل پرداخت و در این راه نقش اساتید، کارکنان، دانشجویان و مدیران حائز اهمیت خواهد بود.»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی با اشاره به مهم بودن مسئولیت در دانشگاه افزود: «با تعامل و همدلی می توان به اهداف خطیر دانشگاه نائل شد.»

رئیس واحد تبریز با تاکید بر فعال شدن شورای فرهنگی دانشکده ها خاطرنشان کرد: «همه ما وظیفه داریم و فرهنگ جزو مطالبات مسئولین دانشگاه و وظیفه اداری و دینی ما است.»

جوانپور بر درآمد از ناحیه غیر شهریه تاکید کرد و گفت:‌ «واحدهای دانشگاهی استان با رعایت صرفه جویی و کاهش هزینه ها در راستای افزایش درآمدهای غیر شهریه ای بویژه طرح های دانش بنیان درآمدزا اقدام لازم را انجام دهند. همه واحدها موظف به اجرایی و عملیاتی کردن این سیاست راهبردی هستند.»