رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی: ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی متعلق به مردم است 1396/09/13

به گزارش خبرنگار اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تبریز، دکتر عزیز جوانپور در دیدار با مدیر کل صدا و سیمای مرکز استان آذربایجان شرقی با قدردانی از همکاری همه رسانه های جمعی بویژه صدا و سیمای مرکز استان تاکید کرد: «بدون شک اطلاع رسانی برنامه ها و ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی تبریز از طرف صدا و سیما در راستای کمک به توسعه استان موثر است.»

مدیر کل صدا و سیمای این استان هم بیان کرد: «شبکه استانی صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی آمادگی دارد تا با دانشگاه آزاد اسلامی در راستای رسالت آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی همکاری کند.»

سید محسن لطیفی افزود: «دانشگاه در کنار رسالت های علمی و آموزشی خود در حوزه اجتماعی نیز وظایفی داشته و نقش تاثیرگذار دارد که آمادگی داریم در این زمینه با دانشگاه آزاد اسلامی همکاری کنیم.»