شورای زنان فرهیخته استان آذربایجان شرقی برگزار می کند: " اولین همایش ملي بانوان فرهیخته " 1396/08/15

به گزارش اداره كل روابط عمومي و اطلاع رساني واحد تبريز، دکتر ملیحه پورستار رئیس شورای زنان فرهیخته استان آذربایجان شرقی گفت: «همایش بانوان فرهیخته در هفدهم آبان ماه سال جاري براي اولين بار در سطح ملي برگزار مي شود.»
پورستار به پذيرفته شدن 35 مقاله اشاره نمود و افزود: «ارتقاي آموزش و فرهنگ ، توسعه گردشگري كشورهاي اسلامي، حفظ سلامت جامعه، مديريت و اقتصاد و جامعه و سياست، تحقق عدالت وآزادي از محورهای این همایش است.»
رئیس شورای زنان فرهیخته استان آذربایجان شرقی گفت:«استانداری آذربایجان شرقی، سازمان فرهنگی شهرداری تبریز، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، دانشگاه تبريز، بسيج اساتيد دانشگاه هاي استان آذربايجان شرقي، بسیج اساتید واحد تبریز، واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی: تبریز، مراغه، ميانه، خامنه و هادیشهر از حامیان این همایش هستند.»
پورستار تأکید کرد: «تمامي مقالات ارائه شده در اين همايش ملي توسط پايگاه استنادي علوم جهان اسلام نمايه مي شود.»