مشاور عالي استانداري آذربايجان شرقي : 85 درصد معتادان كارشان را با سيگار شروع كرده اند 1395/10/04

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي تبريز نصرتي كه در جمع شركت كنندگان كارگاه آسيب شناسي دانشگاه سخن ميگفت، با اشاره به اقدامات بي وقفه دشمنان نظام اسلامي افزود: « استراتژي دشمن بر تغيير باورها معطوف شده است و با نشانه گرفتن فرهنگ جامعه بدنبال اشاعه بي بندو باري در بين مردم است.»
مشاور عالي استاندار آذربايجان شرقي بيان داشت:« دشمن با همه امكانات خود عرصه فعاليت اش را از ميدان سخت به ميدان و جنگ نرم كشيده است .»
نصرتي با اشاره به مهاجرت روستاييان به شهرها گفت:« سرازيري مردم روستاها به شهرها و تشكيل حاشيه نشيني شهرها يكي از علل جمعيتي پديده اعتياد بشمار مي رود.»

وي روشنگري در جامعه، آموزش خانواده ها و ارتقاي مهارت هاي زندگي در جوانان و دانشجويان را از راههاي مقابله با ناهنجاريهاي جامعه بويژه اعتياد دانست و تأكيد كرد: « مردم ما همانند  مقاومت در دوره 8  ساله جنگ تحميلي، دراين آزمون ها نيزسربلند بيرون خواهند آمد و دشمنان اسلام و مسلمين را مأيوس خواهند كرد.

كارگاه دو روزه آسيب هاي اجتماعي استعمال مواد مخدر به همت معاونت دانشجويي و فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي تبريز و با همكاري ستاد مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي با شركت مسؤلين امور دانشجويي واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي استان اذربايجان شرقي در سالن شمس برگزار شد.

تمام حقوق معنوی این وب سایت متعلق به دانشگاه آزاد واحد تبریز می باشد | Developed By PJEco.ir